پنل کاربری
آموزش بلاک کردن در اینستاگرام

آموزش بلاک کردن در اینستاگرام

هر اپلیکیشن یا برنامه ای که در بستر فضای مجازی رونق می‌گیرد و گسترده می‌شود، علاوه بر مزایا، معایبی هم دارد. اینستاگرام به عنوان یک شبکه مجازی با وسعت بالای کاربرانی که دارد، جزو محبوب‌ترین برنامه‌ها در فضای مجازی است. متاسفانه به دلیل مزاحمت‌ها و مشکلاتی که برای برخی کاربران به وجود آمده، سازندگان این برنامه، بلاک کردن کاربران مزاحم را امکان پذیر کرده‌اند. البته با بلاک کردن اکانت‌ها نگران کاهش تعداد دنبال‌کننده‌ها نباشید، زیرا مجموعه مای ممبر با اعطای فالوور به تعداد دلخواه (خرید فالوور اینستاگرام) این نگرانی را از بین برده است. آموزش بلاک کردن در اینستاگرام به چند روش ممکن است که در ادامه در این مطلب از سایت مای ممبر به طور مختصر آن‌ها را شرح می‌دهیم.

 

بلاک کردن در اینستاگرام به چه معناست؟

 

بلاک کردن در اینستاگرام به چه معناست؟

 

صفحات مجازی که در اینستاگرام ساخته شده‌اند، به دو صورت خصوصی و عمومی فعالیت می‌کنند. صفحات عمومی از لحاظ حریم شخصی بسیار ضعیف عمل می‌کنند. اما صفحات خصوصی فقط برای دنبال کننده‌های صفحه باز بوده و فقط آن‌ها امکان مشاهده محتوای صفحه را دارند. بلاک کردن اینستاگرام در صفحات عمومی بسیار رایج‌تر است، زیرا حتی اشخاصی که صفحه را دنبال نکرده‌اند نیز می‌توانند محتوایات صفحه را مشاهده و با کاربر تعامل داشته باشند.

با بلاک کردن یک اکانت دیگر اجازه ی دسترسی به اطلاعات صفحه به کاربر بلاک شده داده نمی‌شود. این کار از ایجاد مزاحمت توسط افراد جلوگیری می‌کند. آموزش بلاک کردن در اینستاگرام به شما کمک می‌کند که دسترسی اشخاص مزاحم را به راحتی از صفحه‌تان قطع کنید.

همچنین بخوانید: لیست افراد ریپورت شده در اینستاگرام تشخیص بلاک بودن

 

چگونه در اینستاگرام کاربری را بلاک و آنبلاک کنیم؟

 

آموزش بلاک کردن در اینستاگرام از طریق پروفایل

گاهی پیش می‌آید که یک یا چند دنبال کننده برایتان مزاحمت به وجود آورده یا اینکه تصمیم دارید که محتویات صفحه‌تان برای آن‌ها نشان داده نشود. در این شرایط بهترین کار مسدود کردن آن ID است. آموزش بلاک کردن در اینستاگرام از راه پروفایل برای مواقعی کاربرد دارد که شما ID یا همان نام کاربری دنبال کننده را در اختیار دارید.

  • برای شروع باید وارد برنامه اینستاگرامتان شوید. (لینک)
  • سپس در قسمت جست و جوی برنامه، نام کاربری را وارد کنید.
  • بعد از یافتن اکانت مدنظر وارد صفحه او شوید.
  • در بالای صفحه منوی مربوطه را باز کنید و مورد block یا مسدود کردن را انتخاب کنید.
  • برای شما یک صفحه کوچک باز می‌شود که شامل دو مورد است. مورد اول فقط بلاک کردن اکانت مدنظر است، اما مورد دوم که شاید کاربردی تر به نظر برسد، مسدود کردن همه‌ی اکانت‌هایی است که با ایمیل یا شماره یکسان با همین اکانت ثبت شده اند.
  • بنابر نظرتان یک مورد را انتخاب کرده و تایید کنید.

به همین راحتی شما صفحه‌تان را از دید و دسترس آن اکانت خارج کرده‌اید.

 

آموزش بلاک کردن در اینستاگرام از طریق پروفایل

 

آموزش بلاک کردن اکانت در اینستاگرام از طریق دایرکت

سازندگان اینستاگرام در راستای محافظت از حریم شخصی صفحات، امکان بلاک کردن از طریق صفحه چت را نیز فراهم کرده‌اند. در ادامه با آموزش بلاک کردن در اینستاگرام از طریق صفحه چت بیشتر آشنا می‌شوید. فقط برای دسترسی به این تنظیمات، نسخه‌ی به‌روز اپلیکیشن اینستاگرام را نصب کنید.

اینستاگرام تنها برای اشتراک گذاشتن رسانه‌های تصویری نیست، بلکه امکان پیام‌ رسانی و چت در آن نیز وجود دارد. اما زمانی این چت‌ها باعث آزار کاربران می‌شود. البته جدیدا چت‌هایی با محتویات تبلیغاتی نیز بسیار زیاد شده است. برای همین می‌توان از همین صفحه چت، اکانت مد‌نظر را بلاک کنید.

  • در ابتدا صفحه چت با اکانت مدنظر را باز کنید و روی عکسی که در بالای صفحه وجود دارد، کلیک کنید.
  • اگر اینستاگرام شما بروزرسانی شده، روی آیکون i در قسمت بالایی ضربه بزنید.
  • در صفحه‌ای که مشاهده می‌کنید، با انتخاب مورد block آن کاربر را مسدود می‌کنید.
  • با این روش دیگر نیازی نیست که حتما داخل صفحه کاربری که قصد مسدود کردن آن را دارید، بشوید.

همچنین بخوانید: آموزش بلاک کردن و آنبلاک کردن در توییتر

 

آموزش بلاک کردن در اینستاگرام از طریق بازدید استوری

زمانی که شما یک رسانه تصویری را در قسمت story صفحه کاربری‌تان منتشر می‌کنید، تمامی دنبال ‌کننده‌هایتان قادر به دیدن آن و تعامل با شما هستند. همچنین می‌توان لیست تمام کسانی را که وضعیت شما را بازدید کرده اند، بررسی کنید. یک راه دیگر بلاک کردن فالوور‌هایتان از همین قسمت می‌باشد. در ادامه به آموزش بلاک کردن در اینستاگرام از راه بازدید استوری خواهیم پرداخت.

  • بعد از اینکه شما یک عکس یا ویدئو را به صورت استوری انتشار دادید تا ۲۴ ساعت قابل مشاهده است. با زدن روی استوری‌تان می‌توان آن را در نمای تمام صفحه ببینید.
  • در قسمت پایین صفحه یک آیکونی هست که با ضربه روی آن لیست افرادی که استوری شما را تماشا کرده اند، نشان می‌دهد.
  • اگر تصمیم دارید که هر کدام از فالوور‌هایتان را در اینجا بلاک کنید، باید روی سه نقطه در جلوی هر نام کاربری ضربه بزنید.
  • از موارد نشان داده شده block را انتخاب و تایید کنید.
  • شما می‌توانید تعداد محدودی از دنبال کننده‌هایتان را مسدود کرده و دسترسی صفحه‌تان را برای آن‌ها محدود کنید.
  • چنانچه تعداد افرادی که در لیست بلاک خود اضافه کرده اید، خیلی زیاد باشد، اینستاگرام ممکن است برخی تعاملات‌تان را محدود کند.

 

آموزش بلاک کردن در اینستاگرام

 

آموزش بلاک کردن در اینستاگرام از طریق کامنت

یکی دیگر از موارد تعامل کاربران در اینستاگرام، کامنت یا همان نظر دادن در زیر هر پست است. وقتی شما یک پست را در صفحه خود به نمایش می‌گذارید، افراد می‌توانند از طریق آیکون لایک و کامنت علاقه و نظرشان را نسبت به پست اعلام کنند. گاهی مزاحمت‌ها و معضلاتی از همین راه برای اکانت‌ها به‌وجود می‌آید. در همین راستا با آموزش بلاک کردن در اینستاگرام از راه کامنت، یاد می‌گیرید که چطور کاربران دیگر را مسدود کنید.

  • برای این کار صفحه کاربری خود را باز کرده و پست را انتخاب کنید.
  • در زیر پست و در بخش کامنت‌ها می‌توانید نظرات افراد را مشاهده، حذف، لایک و پاسخ دهید.
  • برای بلاک کردن نیز باید نام کاربری مدنظر را چند ثانیه لمس کنید تا به رنگ آبی درآید.
  • در بالای صفحه یک نوار جدیدی به وجود می‌آید که شامل یک آیکون با علامت تعجب (!) است.
  • با ضربه روی آن، یک لیست از اقدامات علیه کاربر را می‌توانید ببینید.
  • با انتخاب گزینه block به آسانی کاربر را مسدود می‌کنید.
  • با این کار کاربر مسدود شده را نه تنها از قسمت کامنت، بلکه از تمامی تعاملات صفحه تان مسدود کرده اید.

 

آموزش بلاک کردن فالوور در اینستاگرام

 

آموزش آنبلاک کردن در اینستاگرام

حال که آموزش بلاک کردن در اینستاگرام را با چند روش مطالعه کردید، حال نوبت به آموزش آنبلاک کردن کاربران مسدود شده است. ممکن است که از بلاک کردن یک کاربر پشیمان شده باشید و یا بعد از مدتی تصمیم بگیرید که به کاربر اجازه دسترسی به صفحه‌تان را بدهید.

برای این کار دو روش وجود دارد:

  • در روش اول آیدی کاربری را ‌که می‌خواهید آنبلاک شود، در قسمت اکسپلور جست و جو می‌کنید. با وارد شدن به صفحه کاربر در قسمت پایین بیوگرافی یک مورد به نام رفع مسدویت یا unblock مشاهده خواهید کرد. با کلیک بر روی این مورد کاربر را از مسدودیت خارج کرده اید.
  • در روش دوم برای آنبلاک کردن، می‌توانید علاوه بر مشاهده لیست اشخاصی که آنبلاک شده‌اند، یک یا چند مورد را از مسدودیت خارج نمایید. برای شروع وارد صفحه اینستاگرام خود شوید و با کلیک روی عکس پروفایل‌تان در پایین صفحه، به قسمتی که اطلاعات صفحه‌تان وجود دارد، منتقل می‌شوید. در بالای این قسمت یک منو وجود دارد که باید آن را انتخاب کنید.
  • در میان لیست موارد نشان داده شده، روی مورد setting یا تنظیمات کلیک کرده و privacy را لمس کنید. در نهایت با انتخاب blacked Accounts لیست کامل کسانی را بلاک کرده‌اید، مشاهده می‌کنید. برای آنبلاک تنها کافیست نام کاربری مد نظرتان را پیدا کرده و روی مورد unblocked که در جلوی آن در کادر قرار داده شده است، کلیک کنید.

برای آشنایی کامل با نحوه‌ی آنبلاک کردن در اینستاگرام، مقاله‌ی رفع بلاک دوطرفه در اینستاگرام را مطالعه کنید.

 

بلاک دو طرفه در اینستاگرام چطور ممکن است؟

 

بلاک دو طرفه در اینستاگرام چطور ممکن است؟

 

یکی از معضلات بلاک کردن اشخاص، بلاک کردن کاربری است که توسط آن مسدود شده اید. مسلما با آموزش بلاک در اینستاگرام که در بالا گفته شدهT نمی‌توان این کار را انجام داد. اما با این ترفند خواهید توانست کاربری که شما را مسدود کرده، بلاک کنید. برای شروع باید نام کاربری را بدون غلط و کم و زیاد شدن کاراکتر ها به همراه @ در دایرکت تایپ و برای یکی دیگر ارسال کنید. سپس نام کاربری به صورت لینک آبی رنگ ظاهر می‌شود. با لمس کردن آن وارد صفحه کاربر می‌شوید. در اینجا نیز با کلیک روی منوی بالا و انتخاب block ،ID را مسدود می‌کنید.

همچنین بخوانید: آموزش خارج شدن از بلاک موقت در اینستاگرام

 

سوالات متداول درباره‌ی آموزش بلاک کردن در اینستاگرام
 

بلاک کردن کامل یک کاربر در اینستاگرام چگونه ممکن است؟

در قسمت جست و جوی برنامه نام کاربری موردنظر را وارد کنید؛ بعد از یافتن اکانت مدنظر وارد صفحه او شوید. در بالای صفحه منوی مربوطه را باز کنید و مورد block یا مسدود کردن را انتخاب کنید.

بلاک کردن افرادی که در دایرکت مزاحمت ایجاد می‌کنند، چگونه است؟

در صفحه چت با اکانت مدنظر، روی عکسی که در بالای صفحه وجود دارد، کلیک کنید؛ روی آیکون i در قسمت بالایی ضربه بزنید. در صفحه‌ای که مشاهده می‌کنید با انتخاب مورد block آن کاربر را مسدود می‌کنید.

چطور می‌توانیم شخصی که ما را از قبل بلاک کرده را بلاک نماییم؟

نام کاربری فرد موردنظر را به همراه @ در دایرکت تایپ و برای شخص دیگر ارسال کنید. سپس نام کاربری به صورت لینک آبی رنگ ظاهر می‌شود؛ با لمس آن وارد صفحه کاربر می‌شوید. در اینجا نیز با کلیک روی منوی بالا و انتخاب block ،ID آن را مسدود می‌کنید.

نظر دهید